The Glamrocks

The Glamrocks is een Nederlandse band die zijn naam eer aandoet: vijf mannen, opgegroeid in de roemruchte seventies, die een gemeenschappelijke liefde delen: glamrock uit de vroege jaren zeventig. Van Sweet, Slade, David Bowie en Gary Glitter tot Alice Cooper, Mud, T-Rex, Mott The Hoople en nog veel meer seventies glam gold!

Steam Sister

Steam Sister is hier om je te overspoelen met hits, glitter, liefde, stoom en muziek. En nog meer hits, meer glitter, meer liefde, meer stoom en meer muziek. En ze gaan het toch doen. Verdomme. Alles is mogelijk. Dit is STEAM SISTER.

Sven Versteeg

Iedere donderdagavond staat hij in legendarisch feestcafé ‘Bolle Jan’ voor een onvergetelijk optreden. Ze moeten hem daar een weekje missen, want op donderdag 14 april ruilt hij Amsterdam in voor Schijndel. Haak in en zing mee!

Reckless Roses – Guns N’ Roses tribute

De meest autenthieke Guns N’ Roses tribute van Europa strijkt neer in Schijndel voor het Business Event. Verwacht een scala aan hits zoals ‘Knockin’ on Heaven’s Door’ en ‘Sweet Child of Mine’. We cannot wait!

Mother Mercury – Queen Tribute

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act creëert een liveshow waarin de band ‘Queen’ neerzet die iedereen kent van haar iconische liveconcerten. Je hebt Wembley ’86 en Live Aid ’85 gezien, dus je weet dat Queen er alles aan deed om het publiek een onvergetelijke ervaring te […]

Mental Theo

Je bent niet oud, je bent gewoon hardcore. Happy hardcore! Als je nog weet hoe de nummers van Mental Theo hits waren, had je gewoon geluk. ‘Wonderfull Days’, ‘Stars’, ‘Hardcore Feelings’ en de rest vormen samen muziekgeschiedenis. Vandaag de dag treedt hij nog steeds op met Freestyle- en 90’s-sets. Zin in!

Mart Hoogkamer

‘Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon‘ wie kent ‘m niet? Het jaar 2021 is het jaar van onze Mart, die misschien wel de grootste Nederlandstalige hit van het jaar te pakken heeft. Deze volkszanger is echter absoluut geen one trick pony. Met zijn karakteristieke stem pakt hij jong en oud in. Zing uit volle borst […]

Joel Borelli

Als 20-jarige knul gaat Joel de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel […]

Jeffrey Heesen

Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Brace de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later werd deze bekroond met de gouden status! Je kent Jeffrey niet alleen als zanger deze hit maar ook als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6 (2015). Met zijn Nederlandse muziek komt hij […]

Freddy Moreira

Energieke beats en sexy tunes: dat is Freddy Moreira! De meest-geboekte act van Nederland is klaar om het Business Event op z’n kop te komen zetten.