Terug naar home

Ultimate Experience tickets

Uitermate geschikt voor zakenrelaties: Ultimate Experience tickets

Het beste uitzicht over de headliners vanaf Apollo Skydeck. Toegang tot de luxe lounge. Een aparte -fast lane- ingang. Een parkeerplaats dichtbij de ingang. Ideaal voor particulieren maar ook een bijzondere ontmoeting voor jou en jouw zakelijke contacten of medewerkers.

Verleng jouw Paaspop avontuur

Wie denkt dat enkel Paaspop Business Event geschikt is voor de zakelijke branche, denkt dit verkeerd. Verleng jouw Paaspop avontuur met behulp van Ultimate Experience tickets. Netwerk op een informele manier tijdens ons prachtige weekendfestival.

Vrijdagtickets zijn nog te koop

Ultimate Experience Vrijdagtickets zijn nog te koop via www.paaspop.nl/tickets. Ben er op tijd bij! OP = OP!

Netwerk in een informele setting

Stel je eens voor: je parkeert jouw auto op jouw privé parkeerplaats, om vervolgens naar de ingang van het mooiste festival van Nederland te lopen. Daar aangekomen, loop je direct naar binnen door de speciale -fastlane- ingang. Je loopt naar MainStage Apollo waar je welkom wordt geheten door een medewerker wanneer je gebruik maakt van de exclusieve entree. Bovenaan de trap bevindt zich Apollo Skydeck. Vanaf hier heb jij het beste uitzicht over dé headliners van Paaspop 2022. Wil je iets drinken? Dan maak je gebruik van de verfijnde bar. Ook een eigen toiletgroep is aanwezig. Bijkomen van een spetterend headliner optreden? Dan loop je naar de Paaspop Lounge, waar je een speciaalbier drinkt samen met diverse personen van (inter)nationale bedrijven.