Beste Paaspop Business Event 2020 bezoeker,

Gisterenavond (23 maart) zijn er nieuwe, landelijke maatregelen afgekondigd. Een daarvan is het verbieden van evenementen tot 1 juni. De gezondheid van onze bezoekers en alle betrokkenen, zoals crew en vrijwilligers, heeft onze allerhoogste prioriteit. Paaspop Festival 2020 is geannuleerd, net als Paaspop Business Event 2020.

We vragen om begrip voor de situatie, en om tijd om te kunnen anticiperen op de nieuwe situatie. We komen zo snel mogelijk met meer informatie.

Aan alle getroffenen, zorgpersoneel, partners, leveranciers en festival- en evenementenorganisaties: veel wijsheid en sterkte in deze tijd gewenst.

Een warme groet,
Paaspop Team

Business Meeting

van 17.00 tot 20.00 uur

Op de vooravond van Paaspop vormt het festivalterrein een podium voor bijzondere ontmoetingen. We nodigen ondernemers en werknemers uit voor een programma met inspirerende sprekers, een enerverende netwerkborrel, inclusief rondleiding over het terrein. Professionals ontmoeten professionals tijdens een heerlijk diner met een informele borrel in de hand.

Aansluitend aan deze Business Meeting, gaat het Business Festival van start. Met een ticket voor de Business Meeting heeft iedereen automatisch toegang tot het Business Festival. Veel plezier!

Business Festival

van 20.00 tot 00.00 uur

Exclusief voor ondernemers en haar medewerkers is er het Business Festival. Aansluitend op de Business Meeting, zal het Paaspop terrein speciaal worden opengesteld om op de vooravond van Paaspop alvast een fantastische avond te beleven! Diverse stages, diverse bands en een gevarieerd programma zorgen voor een informele plek waar je samen met andere ondernemers en medewerkers een heerlijk feestje kunt bouwen!

Bevestigde acts Business Festival 2020

Wat kan je verwachten?

Wordcloud_1

Ticketverkoop is gestopt

Er wordt op korte termijn contact opgenomen met ticketkopers. Goede gezondheid gewenst, pas goed op jezelf.

CONTACT

Voor overige vragen, kunt u contact opnemen via info@paaspopinnovates.nl