Previous
Next

Exclusief voor ondernemers en haar werknemers

Op donderdagavond 14 april openen we de deuren van ons festivalterrein exclusief voor ondernemers en haar werknemers. Op de vooravond van Paaspop Festival vieren wij Business Event: een informeel evenement uitgerust met diverse stages, meerdere bands en spetterend randentertainment.

Tickets

Koop nu jouw tickets voor het Paaspop Business Event.

Impressie

Reviews

Read More
“Paaspop Business Event is door onze medewerkers ervaren als een super gezellige avond die enorm heeft bijgedragen aan de teambuilding binnen ons bedrijf. Een avond waarvan al snel het verzoek kwam of we hier het jaar erop weer naartoe gingen.”
Marc Hoedemakers - voorzitter VNO-NCW kring Den Bosch en directeur van Hoedemakers Bouwbedrijf
Read More
“Het Paaspop business event was voor ons een leuke manier om een keer de mensen achter het festival te zien en hun drijfveren te horen. Voor onze medewerkers was het een ontspannen belevenis die in kleine vorm een beeld gaf van het festival, het terrein en de sfeer van Paaspop.”
Eric Sarrarens - Angro More Than Socks
Read More
“Paaspop Business Event was voor ons kantoor dè gelegenheid om eens op een andere manier in contact te komen met ondernemers uit de regio en om onze collega's eens op een andere manier te leren kennen.”
Toin Saris - Saris & Partners makelaars uit Den Bosch
Read More
“Het Paaspop Business Event was een unieke gelegenheid om collega-ondernemers op een andere manier te ontmoeten, en onze eigen medewerkers kennis te laten maken met dit evenement. Het was ook indrukwekkend om een ‘kijkje’ achter de schermen van dit grootse event te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar!”
Rob Gielens - directeur Riemersma Leasing
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Paaspop Business Event is een zakelijk evenement gericht op werkgevers en werknemers.

Nee, het business event is echt gericht op werkgevers en werknemers. In het bestelproces dien je dan ook onder andere een KvK nummer op te geven.

Paaspop Business Event is voor alle leeftijden. Uiteraard zullen onze barmedewerkers wel om identificatie vragen bij twijfel over je leeftijd in combinatie met alcoholische dranken.

Zowel het programma als de timetable zijn bekend. Je vindt de timetable op deze website.

Een ticket voor Paaspop Business Event bedraagt €25,- inclusief btw. Tijdens het kopen van jouw tickets kun je ook direct munten kopen.

Munten zijn tevens verkrijgbaar op het terrein bij de muntenbalies. Je kunt betalen met Pin en Cash geld.

Kom je met de auto? Navigeer op Nonnenbos 6, Schijndel en volg de borden ‘P-Visitors’. Parkeren op donderdagavond is gratis. Wel is er de mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage.

Je spullen berg je veilig op in een kluisje.

Kom je met de fiets? Volg de borden ‘Fietsenstalling’. 

De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Zwembadweg’ in Schijndel. Check www.9292ov.nl voor jouw busroute.

We openen vijf stages gevuld met live acts, (tribute) bands en DJ’s voor een fantastische avond. Uiteraard zijn er ook voldoende foodtrucks en barren aanwezig.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging en een link naar jouw factuur. 

We raden je daarnaast aan om jouw munten direct aan te schaffen tijdens het bestellen van jouw tickets. Je kunt namelijk geen munten nabestellen. Munten zijn wel gewoon te koop tijdens Paaspop Business Event. Je kunt betalen met pin en cash.

Wil je in 2022 naar Paaspop Business Event komen? Dan hoef je niets te doen: deze tickets zijn geldig voor ons zakelijke event.

Kun je dit jaar niet komen? Stuur dan een e-mail naar info@paaspop.nl

Houd mij op de hoogte

Donderdag 14 april
19.00 tot 00.00 uur
Festivalterrein Schijndel